Osobni Trening

Osobni Trening

Program individualnih treninga pod našim vodstvom je suradnja koja u pravilu traje minimalno mjesec dana (10 treninga).

Suradnja započinje uvodnim razgovorom i ispunjavanjem upitnika kojim dobivamo uvid u vašu problematiku, životni tempo i vremenske mogućnosti. Kako bi objektivno pratili vaš napredak i pravovremeno reagirali promjenama u planu prehrane i treninga, pratimo tjelesne opsege uz periodično fotografiranje.

Ovisno o vašoj problematici i vremenskim mogućnostima, dogovaramo broj treninga (2x ili 3x tjedno) i vrijeme treninga (prijepodnevni ili poslijepodnevni termini).

Trening je isključivo težinski i bazira se na višezglobnim vježbama jer one aktiviraju najviše mišića i time omogućavaju veću apsorpciju hrane. Naglasak stavljamo na podučavanje pokreta, NE izolaciju mišića. Naša je zadaća naučiti vas kako se pravilno kretati, podići i povući teret, sjesti i ustati se, potisnuti iznad glave, sve kako bi postali snažniji i riješili se bolova!

Težinski trening mijenja način funkcioniranja našeg tijela, poboljšava funkcioniranje mozga, lučenje hormona, srca i podiže metaboličke mogućnosti. Ne postoji učinkovitiji način za ozbiljne promjene nabolje u zdravlju i fizičkom izgledu neovisno o vašem spolu ili dobi!

NAŠI PROGRAMI:

  • Mjesečni paket 10 treninga (2x ili 3x tjedno treninzi) + plan prehrane
  • Bodysculpt Edukacije (Samo šipka, Bodysculpt moms, Prehrana za težinski trening, Dr. Gluteus)
  • Online program u trajanju od 2 mjeseca

Osobni treninzi s Nikom ili Matejom održavaju se u Bodysculpt Dubrava unutar WIPEoff fitness centra (Ulica Hrvatskog prolječa 16, Zagreb).

Za informacije o treningu, cijenama i sva moguća pitanja obratite nam se na email: snagajezdravlje@gmail.com ili na naš facebook!