Osobni Trening

Osobni Trening

Program individualnih treninga pod našim vodstvom je suradnja koja u pravilu traje minimalno mjesec dana (10 treninga).

Suradnja započinje uvodnim razgovorom i ispunjavanjem upitnika kojim dobivamo uvid u vašu problematiku, životni tempo i vremenske mogućnosti. Kako bi objektivno pratili vaš napredak i pravovremeno reagirali promjenama u planu prehrane i treninga, pratimo tjelesne opsege uz periodično fotografiranje.

Ovisno o vašoj problematici i vremenskim mogućnostima, dogovaramo broj treninga (2x ili 3x tjedno) i vrijeme treninga (prijepodnevni ili poslijepodnevni termini).

Snaga je zdravlje svoju USPJEŠNOST duguje činjenici da prehranu PLANIRAMO isključivo kao segment OPORAVKA od progresivnog težinskog treninga!

Izgubiti kile može svatko, ali unaprijediti se na svakom polju života… e to zahtjeva vaš angažman.
Princip programa je jednostavan:
Dođete trenirati 2-3x tjedno po 1-1,5h. Svakim treningom ciljamo vas opteretiti i prouzrokovati taman dovoljan stres na organizam od kojeg ćete se oporaviti do idućeg treninga.
Svakim treningom unaprjeđujete se, adaptirate se na prijašnji stres, a tijelo podliježe sve manjem stupnju kompenzacija u kretnjama.
Izvodimo višezglobne vježbe koje primjenjujete i u stvarnom životu. Naša zadaća je naučiti vas principima kretanja, ne izolacijom i izgradnjom pojedinog mišića u estetske svrhe. Naravno, estetika i sportski izgled proizlaze i kontinuiranog rada pod teretom i sukladne prehrane.

Prehrana je KLJUČAN dio programa i samo vođenjem principa prehrane za oporavak, možete očekivati napredak i transformaciju. Koncept prehrane je da uz minimalnu glad postepeno gubite primarno masno tkivo, a istovremeno gradite/oporavljate aktivno tkivo, dakle mišiće, kosti i tetive. Ovo je posebno važno za sve klijente/ice s metaboličkim sindromom, policističnim jajnicima, starijoj populaciji (naročito ženama koje s godinama rapidno gube koštanu i tetivnu snagu i napetost). Jelovnik je JEDNOSTAVAN tako da se vi ne gubite u receptićima, a da mi možemo voditi jasnu evidenciju u vaš napredak i sukladno njemu reagirati. Što je manje varijabli u prehrani i planu treninga, to lakše možemo uprijeti prstom u moguće razloge za (NE)uspjeh i napraviti potrebne promjene.

Tijekom treninga od klijenta se očekuje da sudjeluje aktivno i da upija informacije ne samo slušajući trenera, nego gledajući izvedbe drugih ljudi s kojima dijeli termin. Na greškama se najbolje uči, a došli ste učiti, iskoristite vrijeme i isplatiti će vam se!
Ako želite shvatiti zašto, kako i čime promijeniti život, zafrčite rukave i pridružite nam se!

NAŠI PROGRAMI:

  • Mjesečni paket 10 treninga (2x ili 3x tjedno treninzi) + plan prehrane
  • Online program u trajanju od 2 mjeseca

Osobni treninzi s Nikom ili Matejom održavaju se u Snaga je zdravlje unutar WIPEoff fitness centra (Ulica Hrvatskog proljeća 16, Zagreb).

Za informacije o treningu, cijenama i sva moguća pitanja obratite nam se na email: [email protected] ili na naš facebook!