O nama

O nama

Započnite s promjenom svog života! SNAGA JE ZDRAVLJE je više od uobičajenog programa dobivanja mišića. Snaga i zdravlje su projekt u kojem sudjelujete vi i mi te zajedničkim naporom radimo na izgradnji snage kao preduvjeta za zdravlje!

U današnjem društvu kojim dominira sjedilački način života sve smo više suočeni sa stalnim bolovima, nakupljanjem masnog tkiva i umorom.

Nedostatak kretanje, manjak mišićnog tkiva i hrana siromašna nutrijentima postali su nepovoljan ali uobičajen stil života.

S vremenom naša tijela se moraju pobuniti protiv nasilja koje svakodnevno činimo nad njim.

Uzastopno ponavljanje pokreta u stajanju svojstvenog profesijama kao što su kuhar i frizer, ili pak dugog sjedenja kod programera, dizajnera, arhitekata i ostalih uredskih poslova, dovode do problema s posturom, a nerijetko i degenerativnim promjenama kralježnice = skolioze, kifoze, spondiloze, …

Tijelo je stalno pod naporom zbog nepravilnog obrasca kretanja (ili ne kretanja= sjedenja) što dovodi do kompenzacija koje rezultiraju bolovima.

Snaga je zdravlje je stranica koju vodimo sa željom da vam prenesemo naše znanje i iskustvo stečeno u radu s ljudima raznih problematika i komunikacijom s vodećim osobama u području fitnesa kao sredstva za liječenje tih problema.

Naša je želja svakom čovjeku koji želi naučiti, što jednostavnije objasniti KAKO BITI ZDRAVIJI i imati KVALITETAN ŽIVOT!

Da bi postigli dug i kvalitetan život, vaš projekt mora biti usmjeren na izgradnju, a ne potrošnju (cardio ili niskokalorične dijete)!

Osnova izgradnje je težinski trening odnosno višezglobne vježbe jer one aktiviraju najviše mišića, daju jasan živčani signal cijelom tijelu i time omogućuju veću apsorpciju hrane.

Težinski trening iz osnova mijenja način funkcioniranja našeg tijela i pomaže u borbi protiv krhke starosti!
Poboljšava funkcije mozga, lučenje niza hormona, unaprjeđuje metaboličke mogućnosti i srčano zdravlje!

Ne postoji učinkovitiji način za ozbiljne i trajne pozitivne promjene zdravlja i fizičkog izgleda!

Mišići zahtijevaju energiju da bi omogućili da dižemo (trening, nošenje namirnica, selidba, …) i krećemo se (šetnja, planinarenje, plivanje, …). Dakle što više mišića imamo, to ćemo MORATI VIŠE JESTI (čak i da samo sjedimo!) Zato vaš projekt ka zdravijoj verziji sebe mora imati sukladan plan prehrane koji će podržati vaš novi organizam!

Snaga je zdravlje!